Undgå det mest klistrede ved en candyfloss maskine

19 november 2021
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Dem, der kender til at operere en candyfloss maskine, ved, at det kan blive noget snasket arbejde at have med at gøre, hvis man ikke ved, hvordan man skal gøre det.

Det ikke fordi, det er decideret flydende klistret som udgangspunkt, men med tiden, varmen og nogle gange regne kan candyfloss blive til en sukret masse, der kan sætte sig i tøj, hår og alt muligt andet, som der er virkelig svært at fjerne igen.

Når man ser sådan en person i tivoli og lignende, der er vant til at have med sådan en candyflossmaskine at gøre, så er det et imponerende arbejde, hvordan vedkommende kan dyppe den pind ned i noget, der ikke altid ser ud af særligt meget, men drejer godt rundt, og så komme op med en pind med for eksempel lyserød candyfloss på, som der står flot op i luften, hvor pinden mest af alt er et udgangspunkt for, hvor candyflossen udgår fra.

image

En candyflossmaskine kræver lidt øvelse at have med at gøre

Nu om dage er det muligt selv at få en candyflossmaskine til hjemmet, som man kan lave candyfloss til familien, til en familiefest, en vejfest eller andet, hvor den maskine ikke var noget, som almindelige mennesker havde råd til, og de fleste ville alligevel ud for at få sig noget candyfloss.

Hvis man skal blive god til at lave gode candyfloss, så er det noget med at øve sig, hvor man starter med at lave massen korrekt først.

Så tager man noget tøj på, der kan tåle at blive lidt klistret, og man sætter håret op eller under hårnet, så det ikke kommer i massen.

Dernæst er det ellers bare med at øve sig gang på gang med at lave en flot candyfloss.

Et sidste tip er også at tage handsker på for en sikkerheds skyld.

Flere Nyheder