To ting du skal have når du har en hjemmeside/webshop

15 oktober 2021
Steffen Petersen

editorial

Der er nogle ting, du skal overveje at have med, når du har fået lavet din hjemmeside eller webshop. Det er vigtigt, du har styr på driften af din hjemmeside eller webshoppen, så du ikke risikerer at miste data eller blive udsat for angreb fra hackere. I dette indlæg vil vi give dig to ting, som du skal have med, når du skal i gang med at bruge din hjemmeside. 

1. Webhotel

Det første, som du skal investere i, er et webhotel. Det er helt essentielt for dig at have med, da det sikrer din hjemmeside kører uden problemer. Et webhotel hjælper dig nemlig med, at din hjemmeside kører i døgndrift. Dine filer eller data er på webhotellets server, hvormed webhotelleet sikrer, at din hjemmeside er synlig for andre, og bibeholder dine data, så du ikke mister dem. Du lejer så at sige plads på internettet hos et webhotel, så du er synlig for dine kunder ude på internettet. Du kan finde webhoteller på simply.com, så du finder et webhotel til passer til dit behov og din hjemmeside. 

2. SSL certifikat

Din hjemmeside er den eneste repræsentation af din virksomhed på internettet. Hvis du har en webshop på din hjemmeside, så er det vigtigt at folk er trygge ved at handle os dig. Folk vil bedømme din virksomhed ud fra dit websted, og hvis dit websted ikke indlæses, eller hvis de ikke føler sig trygge ved at give dig deres kreditkort oplysninger, vil de finde en anden virksomhed.

Ved at slå SSL til, sørger du for kundernes sikkerhed og giver dem ro i sindet, så de ikke behøver at bekymre sig om andet end at købe produkter fra din onlinebutik. Security Socket Layer eller Secure Sockets Layer, som SSL også står for, er den protokol, der garanterer at dine private, fortrolige data over internettet, er beskyttet. Det er essentielt for dig at have, hvis du har en webshop på din hjemmeside. 

Flere Nyheder