Spar penge med en varmepumpe på abonnement

06 January 2022
Astrid Pedersen

editorial

Skal din familie have en grønnere profil, og vil du samtidig gerne skære ned på energiforbruget i jeres fælles bolig? Så er det en god idé at tage et kig på jeres forbrug af varme. Det er nemlig her du har mulighed for virkelig at flytte nålen når det handler om at spare på forbruget af energi.

Først og fremmest kan du gøre hvad du kan for at forhindre varmespild i løbet af vinteren. Du kan lade husets ydermure efterisolere hvilket effektivt forebygger udsivende varme.

Med et tætnet tag og termoruder i vinduerne undgår du helt at fyre for spurvene. Og hvis du samtidig sørger for at optimere husets varmekilde vil du kunne sætte den helt store trumf på besparelsen uden at familien af den grund skal lide afsavn.

image

Hvordan skruer jeg ned for varmeregningen uden at skulle spare på varmen?

Hvis familiens hjem stadig opvarmes af et gammelt, slidt fyr er der virkelig penge at spare ved at skrotte dette til fordel for en langt mere energieffektiv luft til vand varmepumpe.

Når du skifter fyret ud med en varmepumpe kan du se frem til at skære op imod tre fjerdele af husstandens samlede udgifter til opvarmning. Dette skyldes at en luft/vand varmepumpe er meget mere effektiv i sin udnyttelse af den tilførte energi, og derfor vil kunne levere samme eller højere ydelse formedelst en mindre energitilførsel.

Samtidig skal en luft/vand varmepumpe ikke konstant renses og repareres, og ikke have fyldt brændstof på lige som et gammelt fyr. Dette sparer dig for rigtig mange udgifter i det lange løb. Og så kan du og din familie pudse klimaglorien uden at skulle spare på hverken opvarmning af stuer og værelser eller varme styrtebade.

Hos Nærvarme Danmark A/S kan du lease en luft/vand varmepumpe på abonnement. Læs mere på hjemmesiden https://naervarme.dk/.

More articles