Skab en hyggelig stue med plakater

15 June 2022
Steffen Hansen

editorial

Mangler du idéer til hvordan du kan skabe en hyggelig stue? Så skal du måske overveje at pryde væggen med nogle flotte plakater. Det kan virkelig være med til at samle rummet og få det til at føles mere som et hjem.

Kunstværker kan godt være dyre at investere i, hvor plakater er en nem måde at bringe kunst og liv ind i din stue på. Desuden er det en god måde at udtrykke din personlighed og vise dine interesser frem på.

 

indramning

 

Find plakater online

Der findes efterhånden en del hjemmesider, der sælger plakater i dag. Det er nemt at finde noget, der passer til din smag og dit budget. Desuden kan du ofte få dem leveret direkte til din dør. Du kan vælge at søge efter en bestemt kunstner eller stilretning, som du holder af.

Du kan også vælge mere moderne kunst, med abstrakte mønstre. Der er også mange, der vælger citatplakater til at hænge i deres stue. De kan være motiverende eller blot få dig til at smile, hver gang du ser dem.

 

Skab en plakatvæg

Hvis du har mange plakater, kan du måske oprette en plakatvæg. Her samler du alle plakaterne på én væg. Det kan se fantastisk ud og virkelig gøre et statement. Desuden er det en god måde at fylde en stor vægplads op på. For at gøre dette skal du købe nogle billige rammer fra en lokal butik.

Du kan også bruge dobbeltklæbende tape til at klæbe plakaterne direkte på væggen. Bare sørg for, at de alle er lige.

 

Indram dine plakater

Hvis du vil have dine plakater til at holde længere, er det en god idé at indramme dem. Du kan finde rammer relativt billigt eller endda få lavet dem på bestilling. Hvis du hænger plakaterne i en ramme, bliver de også beskyttet. Hvis du vil indramme dine plakater, skal du starte med at måle plakaten og derefter skære et stykke ophængsplade til, så det passer.

Hvis du skal have lavet en ramme på bestilling, så kan du læse mere her: https://seglas.dk/indramning/.

More articles