Shopping er næsten en sport i sig selv

//Shopping er næsten en sport i sig selv

Shopping er næsten en sport i sig selv

Forestil dig et trofæ-lokale, hvor gamle jægerne sidder og udveksler jagthistorier om, hvordan de ledlagde det ene halsbrækkende vovestykke af et pragteksemplar af et dyr på en farefuld færd, mens man høre knitren fra kaminen og nyder et glas cognac, mens man er omgivet af bøger om dyr og jagt i lokalet.

Dette kan næsten omsættes til, når moderne shoppe-mennesker mødes på caféer og taler om, hvad de har fundet, hvor de fandt det, hvordan de fandt det og så videre.

Her kan flere parametre spille ind, hvilket ofte har at gøre med, hvilken type af person man er.

Nogle går efter at få mest for færrest penge, mens andre kan lide at fortælle, hvordan de søgte efter noget, som man ellers havde fået at vide, at det ikke var til at opdrive, eller at det angiveligt skulle være udgået eller udsolgt – men man fandt det alligevel.

Senere kan man så mødes og vise, hvad man fandt; man kan prøve nogle af tingene på, sammenligne, vise, præsentere med videre, og ofte erfarer man så, at det faktisk var jagten i sig selv, der var det mest interessante end at have med tingene at gøre bagefter.

Jægeren kan jo godt lide at fortælle historierne om nedlæggelsen af byttet, mens trofæet egentlig bare er bevisførelsen, så omgivelserne tro på vedkommende.

Ja, man kan også strække den så langt som at sige, at det svarer lidt til, når børn samler LEGO:

Det er virkelig udfordrende og sjovt at samle, men hvis man har at gøre med almindeligt LEGO, så er det jo ikke noget, som man kan lege voldsomt med bagefter, så det ender egentlig med at optage plads derhjemme.

Indtil man skiller det ad og samler det på ny.

Derfor passer det ofte, når man siger, at jagten giver spændingen, og man skal nyde rejsen og ikke se frem til destinationen som det vigtigste.

Tjek også disse sider:

https://meshop.dk/
https://dkshops.dk/
https://shoppingnu.dk/
https://shopandbuy.dk/
https://minshopping.dk/
https://shopping-bloggen.dk/
https://Online-Shopping.dk/
https://ShoppingHome.dk/
https://HobbyShopping.dk/
https://ShoppingInspiration.dk/
https://shoppingagenten.dk/
https://ehandelsblog.dk/

By | 2020-03-10T23:34:24+00:00 marts 10th, 2020|shopping|Kommentarer lukket til Shopping er næsten en sport i sig selv

About the Author: