Sådan finder du det rette facadeskilt

21 november 2019
Silje Hansen
Sådan finder du det rette facadeskilt

Der kan være mange valg og overvejelser du sikkert står over for, når du skal vælge dit facadeskilt for din virksomhed. Der er mange veje at gå og dermed nogle spændende valg du kan gøre dig, for at sætte dit personlige præg på dit facadeskilt. Det er også oftest det første kunderne ser, så det har en stor betydning for det indtryk du ønsker at skabe hos dine potentielle kunder. Derudover er det vigtigt at facadeskiltningen passer med virksomhedens identitet, værdier og ikke mindst størrelsen, så det virker naturligt på facaden. Vi har derfor taget os lidt spalteplads for at hjælpe dig til nogle af de overvejelser man kan gøre sig. 

Ting du bør overveje for dit facadeskilt

Når du endelig har fået lavet dit logo eller design, bør du overveje, hvordan det bedst kommer til udtryk på din butiksfacade eller på ejendommen som I har kontor i. Hvis ikke der er et match mellem den æstetik og charme ejendommen måtte have, så det kan det givet et blandet signal eller anderledes indtryk end, hvad du havde forestillet dig i første omgang. Overvej derfor størrelsen, skrifttypen og farvevalget på dit facadeskilt. 

Når du derefter skal vælge materialet for dit facadeskilt, har du oftest mange forskellige muligheder. Her bør du overveje, hvor udsat skiltet er for det danske vejr. Vi har i Danmark store temperaturforskelle i løbet af året, hvorfor det kan være hårdt for materialer som messing, kobber eller jern der kan ruste. Så her bør du overveje om, du ønsker et facadeskilt som får en flot patinering, eller du ønsker et stilrent udtryk, der kan holde i mange år frem. I så fald bør du overveje rustfrit stål eller aluminium som uden problemer kan håndtere det danske vejr hele året rundt. 

Uanset hvad du er på jagt efter, kan du finde kompetent rådgivning og hjælp her https://nordiksign.dk/facadeskilte-kobenhavn/.

Flere Nyheder