Professionelt vognmandsfirma til din næste opgave

//Professionelt vognmandsfirma til din næste opgave

Professionelt vognmandsfirma til din næste opgave

Står dit firma og har brug for hjælp til fragt af grus til byggeriet, skal i have flyttet et stillads eller ryddet sne fra et tag inden det braser sammen? Så står dit firma og mangler en professionel, der har de rigtige maskiner, de rigtige mennesker og den helt rigtige erfaring til at løfte en sådan opgave.

Hos Aalborg Vognmandsforretning A/S står de klar med et stort hold professionelle kranførere, entreprenører og fragtmænd, der ved præcis, hvordan din udfordring løses hurtigst, nemmest og sikrest.

Aalborg Vognmandsforretning A/S leverer services inden for entreprenør- og transportsektoren, hvilket betyder at de både transportere grus og andre råstoffer på tværs af landet til grusgravene, rydder sne, så trykket letter fra tage på bygninger og huse, samt udlejer containere til både udsmidning af byggeaffald og opbevaring af materialer. Deres kraner kan løfte op til 60 tons tæt på kranen og tage en byrde ud til 64 meter. Du og dit firma kan altså få flyttet og transporteret diverse maskiner, stilladser, containere og både. Sidstnævnte tages både op og sættes ned i vandet.

Aalborg Vognmandsforretning A/S er en fusion af vognmandsfirmaet Nielsen & Klitgaard A/S, Hvorupgaard Transport A/S og I.K. Rask Lund A/S og har i dag hjemme i Nordjylland tæt på Aalborg, men leverer services i hele landet. De er certificeret med Intertek certifikater, der betyder at de har styr på regler og ansvar inden for påvirkningen af miljøet, kvaliteten af arbejdsprocesser, når der står uheld og kunder klager, samt forhold i sundheden og sikkerheden for medarbejdere og kunder. De er professionelle, tager deres arbejde og dine udfordringer seriøst.

På Aalborg Vognmandsforretning A/S’s hjemmeside http://aalborgvognmandsforretning.dk/ Kan du læse mere om firmaet og personerne bag, samt danne dig et præcist overblik over de services og maskiner de tilbyder. Her kan du også skrive ind med din opgave, og du får tilbage et uforpligtende tilbud, der passer præcis til den opgave som du skal have løftet.

By | 2020-01-19T02:43:32+00:00 januar 19th, 2020|vogmand|Kommentarer lukket til Professionelt vognmandsfirma til din næste opgave

About the Author: