Panasonic varmepumpe – Kom godt igennem vinteren

08 december 2021
Athene Eriksen

editorial

Panasonic varmepumper – Så føles vinteren ikke så lang 

Der er flere forskellige gode grunde, til hvorfor det er essentielt at have det rette varmepumper installeret, i dit hjem eller virksomhed. Med Danmarks famøse omskiftelige vejr, blæst, regn og sne, er det vitalt for vores velbefindende, at vi har vores varmesystemer i orden. Ydermere kan vores personlige og individuelle økonomi også have noget at skulle have sagt, så du ikke risikerer at betale for meget, når varme- og elregningen ligger for døren. 

Hvordan ved jeg at jeg har fundet den rette varmepumpe? 

Dette er der flere indikatorer på. Dine foretrukne forhandlere har kogt det ned til 2 punkter, som du specielt bør have i mente, når du skal til at investere i en ny varmepumpe. 

• Tilbagebetalingstid 
• T-Cap funktion

Der findes forskellige andre variabler, som kan have en effekt på hvad en installation vil koste i netop dit hjem, men for dit langsigtede mål om at spare penge på din el- og varmeregning, så er disse vigtige elementer at huske på. 

image

Hvad menes der med tilbagebetalingstid og T-Cap funktion? 

Regnestykket når det kommer til tilbagebetalingstiden af din investering, kan udregnes således: 

Dividér prisen på installationen af din nye varmepumpe, med den forventede brugsbesparelse. Så får du et klart overblik over hvilken økonomisk effekt det vil have, for dig personligt og over hvad du kommer til at spare over årene. 

Med T-Cap funktionen, henvises der til Total Kapaciteten af varmepumpen. Dette er en indikator for hvor lavt ned temperaturerne kan komme, før det vil begynde at påvirke pumpens effektivitet. Med en Panasonic varmepumpe, kan temperaturen dale helt ned til -20 grader, før at dette vil have nogen former på effekt på installeringen. 

Er du træt af altid at sidde med te og tæpper i dit hjem? Så find dine nye Panasonic varmepumper lige her

 

Flere Nyheder