Øget salg med skarpe SEO tekster i din webshop

05 april 2021
Astrid Pedersen

editorial

Går du i tanker om at åbne en online shop hvor igennem du kan sælge dine varer – enten som supplement til din fysiske butik, eller som stand alone webshop? Så er der en del faktorer du bør tage under overvejelse forud for lancering.

Du bør for eksempel ikke negligere behovet for markedsføring af din nye online shop. Konkurrencen er skarp online – der er mange om budet, og din webshop risikerer at drukne i det hav af konkurrerende online shops som tilbyder lignende varer og som kæmper om den bedste placering hos diverse søgemaskiner.

Derfor bør SEO – Search Engine Optimization, eller søgemaskineoptimering – være blandt dine top prioriteter når du skal sætte din webshop online.

Hvordan får jeg kunder i butikken med SEO?

SEO handler først og fremmest om relevant indhold. Den eneste måde hvorpå søgemaskiner så som for eksempel Google kan bedømme hvorvidt din webshop har relevans for det købeparate publikum er gennem læsning af tekst – og til en vis grad billeder – på de enkelte sider.

Hvis teksten i din webshop fortæller Google at shoppen indeholder hvad kunderne søger vil Google få lettere ved at indplacere dine landing pages i søgeresultaterne for bestemte søgeord og søge udtryk. Og så er det at dine potentielle kunder nemt og hurtigt finder frem til netop din webshop når de er klar til at købe online.

Hvem kan hjælpe med de bedste SEO tekster?

En dygtig SEO skribent, som er en professionel tekstforfatter med speciale inden for udfærdigelse f søgemaskineoptimerede tekster, vil være din nærmeste allierede i kampen om de øverste pladser hos Google. Med din tekstforfatter til hjælp vil du nemlig få det mest relevante og vedkommende indhold på dine produkt og kategori sider, og dermed hjælpe Google til at læse og forstå dit website.

Du kan altid få hjælp til at finde den rette tekstforfatter hos wordpens.com

Flere Nyheder