Ny emalje i dit badekar

30 september 2021
Astrid Pedersen

editorial

Har du et badekar i dit eget badeværelse – men bruger du det aldrig? så skyldes det sikkert at dit badekar er slidt, grimt og misfarvet. Til alt held er hjælpen nær. Dit gamle badekar kan sagtens reddes. Det er blot et spørgsmål om den rette istandsættelse.

Hvordan kan jeg få mit badekar til at skinne igen?

Hvis du brændende ønsker dig et lækkert badekar som kan bruges til lange, varme karbade behøver du ikke at skrotte det gamle badekar. Du kan nemlig sagtens få det til at stå som ganske nyt.

Med hjælp fra en dygtig badekarsmaler kan den gamle slidte emalje erstattes med en ny en af slagsen. Og så har du et badekar som kan holde sig flot og skinnende i mange år.

Hvad koster det at få et badekar sat i stand?

Det at få renoveret et badekar er langt billigere end at skulle skille sig af med badekarret. Når du skal skrotte et badekar skal du først nedbryde soklen hvori badekarret er monteret.

Dernæst skal det gamle badekar bortskaffes hvilket i sig selv er en omstændelig affære – især hvis du bor i etage ejendom eller ikke har adgang til en bil med anhænger. Et nyt badekar skal indkøbes hvilket ikke er helt billigt. Og så skal hele soklen bygges op på ny.

Alternativt skal du mure en bruseniche op. I den anledning skal afløbet efter al sandsynlighed flyttes. Og så skal der en autoriseret VVS installatør på banen.

Vælger du i stedet at lade Emaljespecialisten reemaljere dit gamle badekar er opgaven løst på omtrent fire timer. Efter et døgn kan du atter tage dit badekar i brug. Og det til en pris som er langt lavere end at få fjernet det gamle badekar.

Du kan læse mere om Emaljespecialisten og få et skarpt tilbud på ny emalje badekar på hjemmesiden Emaljespecialisten.dk.

Flere Nyheder