Man trænger lige til et afbræk på den Mandeportal

29 March 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Man besøger mange hjemmesider i løbet af en uge, og det kan være fra dem, som vi skal bruge på arbejdet, hvorfor de kun kommer på tale i arbejdsregi, for ellers gider vi ikke have noget med dem at gøre, da de minder os om arbejde!

Så kan man i en periode have at gøre med nogle bestemte hjemmesider, hvilket kan være i forbindelse med, at man skal købe en bil, så man ser på bilportaler, salgsannoncer, private opslag, finansiering af bilen og meget andet, så den slags hjemmesider bliver besøgt meget i en periode, og så daler det efter, at man har taget en afgørelse med det køretøj.

Endelig er der også de hjemmesider, som vi ikke kan komme udenom, og det er dem, som vi besøger for at betale regninger, tjekke vores udgifter, lån og mere til; de er jo rare at besøge for at danne sig et overblik, men de er sjældne sjove at besøge.

mandeportal

Mandeportalen bliver ens sted til et smil

Derfor er det godt, at man også har sådan et sted som Mandeportalen, hvor man for eksempel kan se oversigter over verdens dyreste på forskellige parametre, men også mange andre sjove indslag.

Og det sjove kan også være noget, som man bliver klogere af, men det er ikke lektier, for det er den slags morsom viden, som man kan blære sig med til fester, hvor det rent faktisk er noget, som andre gider høre om.

Men der er også mange andre spændende ting at finde herinde, som der kan give et smil på, og man slapper mere af, fordi det er et mindre alvorligt foretagende, der ikke har med ens økonomi at gøre eller andet seriøst, som der er en del af ens daglige gøremål.

Det er vigtigt, at man har sådan et sted, hvor man lige kan lave noget useriøst som et afbræk fra alle de andre hjemmesidebesøg.

More articles