Maling af vægge, lofter og træværk ved din maler i Søborg

08 januar 2020
Astrid Pedersen

editorial

Skal boligen shines op, uden at der er tale om det helt store renoverings cirkus? Trænger væggene til nye, friske farver – og lofter og træværk til lidt hvid maling? Så kan du lige så godt få ordnet det hele på én gang. Og du kan lige så godt være forberedt på, at der ikke er noget der hedder ”jeg skal bare male væggene”. Lige så snart væggene står snorlige med flotte, skinnende farver og en smuk og ensartet overflade, vil du kunne se, hvor gult loftet er, og hvor mange skrammer der er i lakken på fodpaneler, dørkarme og vinduesrammer.

Lad en professionel maler klare ærterne, når boligen skal sættes i stand

Samtidig vil det nok gå op for dig, hvor omfattende et stykke vel udført malerarbejde egentlig er. Først skal du ud og handle. Du skal på indkøb i byggemarkeder og malerforretninger efter materialer og udstyr så som malerbakker, pensler, ruller, sandpapir, spartelmasse, afdæknings materialer og malertape. Og så skal du selvfølgelig købe maling til lofter og vægge samt grunder, primer og træmaling i rige mængder. Hernæst skal du så i gang med at dække af, så dine gulve, møbler, stikkontakter og indvendigt træværk ikke bliver ødelagt af stænk fra malingen.

Derefter kan du roligt sætte en dag eller to af til slibning af væggene samt priming med Microdispers (også kaldet blåt vand). Sidder der gammelt, slidt tapet, væv eller filt, skal dette selvfølgelig først nedtages. Diverse huller i pudset skal lappes, og er pudset meget revnet og ujævnt, skal der sættes filt op for at det eftertragtede ensartede og glatte resultat kan opnås. Er det helt galt, skal der fuldspartles. Og her er det en fordel at have et solidt, professionelt håndelag.

Du kan altid få et godt tilbud på malerarbejde hos din lokale maler hos Malerkanonen – læs mere på https://malerkanonen.dk/maler-soeborg/ 

Flere Nyheder