Lad en dygtig gulvsliber fikse dit trætte gulv

23 september 2020
Astrid Pedersen

editorial

Er trægulvene i din bolig begyndt at blive noget matte og flossede i overfladen? Så er det sandsynligvis på tide at begynde forfra med en gulvafslibning og en tilhørende efterbehandling.

Hvor får jeg den bedste hjælp til gulvafslibning i Fredensborg?

Bor du og din familie i skønne Fredensborg er der ikke langt til den nærmeste professionelle gulvsliber. Det er blot at tage kontakt til det velrenommerede gulvfirma DBF Gulvservice. DBF Gulvservice er fysisk bosiddende i Glostrup og kører over hele Storkøbenhavn samt det meste af Sjælland, her under Nordsjælland og altså også til Fredensborg.

Ingen opgave er for stor eller for lille for DBF Gulvservice som gerne hjælper dig med en grundig og effektiv gulvafslibning uanset størrelsen på det samlede gulv areal eller gulvets type. DBF Gulvservice har mange års erfaring med behandling af alle typer trægulve, fra de klassiske københavner bræddegulve til de eksklusive og elegante sildebens parketter som pryder mange herskabslejligheder og villaer. Du kan således roligt lægge dit trægulv i hænderne på en DBF Gulvservice gulvmand og forvente et smukt og strålende resultat.

Når du overlader arbejdet med afslibning af gulve til en gulvsliber fra DBF Gulvservice vil arbejdet indledes med en grundig undersøgelse af dine trægulve. På baggrund af denne vil din gulvmand kunne vurdere hvor meget – eller hvor lidt – der skal fjernes af træværkets slidte overflade for at opnå det optimale resultat.

Samtidig vil gulvmanden med udgangspunkt i træværkets sort og gulvets type kunne rådgive dig angående valg af efterbehandling. Du vil således få det flotteste og mest holdbare resultat med DBF Gulvservice. Og med den rette pleje og vedligeholdelse af dit gulv vil du kunne have glæde af dette i mange år fremover.

Du kan læse mere om afslibning og efterbehandling af gulve, og bestille et tilbud på en professionelt udført gulvafslibning i Fredensborg, via DBF Gulvservices hjemmeside dbf-gulvservice.dk

Flere Nyheder