Lad en dygtig bedemand planlægge begravelse eller bisættelse

15 januar 2021
Astrid Pedersen

Har du netop mistet en du holder af, og er det dig, som er ansvarlig for begravelse eller bisættelse af vedkommende? Så bør du søge hjælp hos en dygtig og erfaren bedemand eller begravelsesforretning. Og du kan med stor fordel vælge en lokal en af slagsen.

Hvem kan hjælpe med begravelse i Hirtshals?

Var den afdøde bosat i Hirtshals, Hjørring, Brønderslev, Sindal, Tårs eller Pandrup bør du kontakte en bedemand som residerer på de kanter. Med en lokal kendt bedemand ved hånden er du nemlig bedst hjulpet når det handler om kontakt til de relevante instanser i forbindelse med planlægning og afvikling af begravelse eller bisættelse.

I Hirtshals finder du en afdeling af den velrenommerede bedemands forretning Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri. Hos Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri kan du få hjælp til alle de praktiske opgaver som hidrører fra et dødsfald. Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri er en sammenslutning af dygtige og erfarne bedemand i Kronjylland som igennem mange år har hjulpet pårørende til vendelboere med at sige farvel til deres kære afdøde på smuk og værdig vis.

Når du vælger Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri som din bedemand i Hirtshals er du garanteret en respektfuld behandling og en service som iagttager samtlige professionelle og etiske retningslinjer inden for bedemands faget.

Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri hjælper med alle de tunge opgaver i forbindelse med begravelse eller bisættelse, for eksempel kontakt til kommune, kapel, krematorium og kirke i det sogn fra hvilken begravelsen eller bisættelsen skal foregå. Og så kan du samtidig få hjælp til alt det nødvendige papir arbejde som for eksempel anmeldelse af dødsfald og indhentning af begravelses hjælp fra kommunen hos Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri.

Du kan altid kontakte Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri for en uforpligtende snak om dit behov for hjælp i forbindelse med begravelse eller bisættelse via hjemmesiden baggesen.dk.

Flere Nyheder