Lad det lokale gulvfirma forestå gulvafslibning i Haslev

13 marts 2022
Astrid Pedersen

editorial

Trænger dit trægulv til en ordentlig overhaling? Så læs med her, og lær mere om de forskellige typer gulvservice.

Skal jeg vælge en gulvafhøvling eller en gulvafslibning?

Hvis dit gulv skal have den helt optimale behandling er det en god idé at konferere med en professionel gulvmand. En gulvmand er en faguddannet håndværker som har særlig ekspertise iden for gulvservice, det vil sige afhøvling, afslibning og efterbehandling af trægulve.

Din gulvmand vil i kraft af sin uddannelse og erfaring have de bedste forudsætninger for at kunne vurdere hvilken type behandling som tjener dine gulve bedst. En tommelfingerregel er at gulvet, såfremt dette er intakt og træværket gennemgående sundt, sagtens vil kunne blive flot igen med en gulvafslibning.

gulvafslibning haslev

En gulvafhøvling bør udelukkende tages i brug hvis gulvet lider af graverende skader, for eksempel efter en oversvømmelse hvor fugt er trængt ind i træets kerne. Dette kan forårsage opsvulmning, med buler, dybe revner, og niveau forskelle i gulvet til følge. I så tilfælde kan det være nødvendigt at skrælle en stor del af træværket ved hjælp af en gulvafhøvling.

Da der ved en gulvafhøvling fjernes op imod en halv centimeter af gulvets overflade bør denne behandling udelukkende anvendes i forbindelse med skader som nævnt oven for. Et gulv kan nemlig kun tåle et meget begrænset antal afhøvlinger i løbet af sin levetid. Og derfor bør du altid lade din gulvmand bestemme om dit gulv skal afslibes eller afhøvles.

Hvor finder jeg en dygtig gulvmand i Haslev?

Hvis du er bosiddende i Haslev, Næstved eller på de kanter kan du med fordel vælge det danske gulvfirma Harpixgulv som din leverandør. Harpixgulv har mere end tyve års erfaring inden for gulvservice, og er derfor dit bedste bud på et professionelt gulvfirma i nærheden af Haslev. Klik ind på Harpixgulv.dk for et skarpt tilbud på gulvservice i Haslev.

Flere Nyheder