Lån penge uden sikkerhed

//Lån penge uden sikkerhed

Lån penge uden sikkerhed

Hvis du har været i banken for at låne penge, men ikke har haft den nødvendige sikkerhed til at de har ville låne dig pengene, er et kviklån måske en mulighed. Der kan være mange gode legitime grunde til at banken ikke vil låne dig pengene, men modsat banken vil udlåner på internettet sjældent bede om sikkerhed eller spørge dig om hvad pengene skal bruges til. Lån penge til f.eks. en ny opvaskemaskine ,hvis den gamle er gået i stykker eller hvis du skal starte på et studie og har brug for en ny bærbar. 

Kort tilbagebetaling

Ofte har den type lån som tilbydes uden sikkerhed en kort tilbagebetalingsfrist. Ofte under 1 år og det er vigtigt at være sikker på, at man kan betale lånet tilbage, da der ofte er mange omkostninger forbundet med at misligeholde sit lån. Det er derfor også vigtigt at man ikke låner flere penge end man er sikker på man kan betale tilbage og ikke klatter pengene væk, hvis de nu f.eks. skulle have været brugt på en ny bærbar.

Få mindst 3 tilbud

Inden du siger ja til et lån, uanset hvor du låner penge, er det en god ide at få mere end et tilbud. På nettet har du ofte et tilbud inden for få minutter og kan sammenligne de 3 tilbud. Husk at sikre dig, at det er lån der kan sammenlignes. Du skal tjekke betalingsvilkår og ÅOP. ÅOP er hvad lånet vil koste dig, hvis det løber i et år. Ofte betaler du tilbage på langt kortere tid, så umiddelbart kan det virke voldsomt og misvisende, men som sammenligningsgrundlag holder det. For at kunne få et lånetilbud, kræver det at du har et NemID, ikke står i RKI og at du har en dansk adresse. Opfylder du de betingelser vil du som udgangspunkt få et positivt svar. 

By | 2020-01-19T03:02:15+00:00 januar 19th, 2020|lån|Kommentarer lukket til Lån penge uden sikkerhed

About the Author: