Køb nye vinduer online

21 April 2021
Astrid Pedersen

Skal der nye vinduer i huset, eller har du fået opført en tilbygning, som skal have vinduer matchende med de eksisterende? Så kan du med fordel købe disse hos Klarwindows.

Hvorfor skal jeg vælge vinduer fra Klarwindows?

Når du vælger vinduer til din bolig fra Klarwindows får du produkter i top kvalitet. Vinduer fra Klarwindows er fremstillet til at kunne holde i mange år og er samtidig produceret i overensstemmelse med de strenge danske regulativer som foreskriver anvendelse af DDV godkendte leverandører og FSC certificeret træ.

De stærke og smukke vinduer fra Klarwindows, fremstillet i enten rent træværk eller i en kombination af træ og aluminium, fås med enten to eller trelags glas og i mange forskellige udformninger. Du kan vælge imellem de smarte top betjente vinduer, eller de mere traditionelle vinduer med sprosser og flere fag. Klarwindows er blandt andet leveringsdygtig i de klassiske Dannebrogs eller Frederiksberg vinduer såvel som de hyggelige bondehus vinduer med mange små ruder.

Du kan selv bestemme målene på dit nye vindue når du køber det gennem Klarwindows. Når du har valgt vindues typen kan du indtaste målene på det ønskede vindue således at de matcher den åbning du har til rådighed. Dernæst kan du vælge om glasset skal være to eller tre lags, hvilken type greb dit vindue skal være forsynet med, hvor mange fag der skal være i vinduet, og hvilken profil din vinduesramme skal have. Du kan vælge om rammen skal være udført i ren træ eller i træ og aluminium. Og endelig kan du selv bestemme om farven skal være rød, hvid, grå eller sort.

Klarwindows har hurtig levering på alle ordrer, som fremsendes direkte fra fabrikken og til din dør på cirka seks uger. Du kan læse mere, og bestille dine nye vinduer online, via den online shop på Klarwindows’ hjemmeside klarwindows.co.uk.

More articles