Kan jeg købe mundbind på online apotek?

14 juni 2020
Astrid Pedersen

Er du gået hen og blevet syg med snue eller med influenza, og har du alligevel brug for at komme ud og handle eller tage til lægen? Så bør du iføre dig et mundbind inden du går ud af døren.

Hvilke mundbind skal jeg vælge?

Når du skal vælge mundbind bør du se dig godt for. Du bør altid købe dine mundbind hos en godkendt forhandler, og samtidig tjekke om disse mundbind lever op til de krav og standarder som skal til for at mundbindene kan godkendes til anvendelse som værnemiddel.

Disse mundbind er mærket efter den CE standard som hedder EN 14683:2019. Du bør samtidig udelukkende anvende mundbind til engangs brug – det vil sige mundbind som skal smides ud efter anvendelse. På den måde er du sikker på at yde den optimale beskyttelse mod smitte med bakterier og vira.

Hvor kan jeg købe billige mundbind online?

Du finder det mest pålidelige mundbind apotek hos den danske virksomhed Testsmart. Testsmart er en webshop som er godkendt af Lægemiddelstyrelsen, og er altid leveringsdygtig i CE mærkede mundbind i høj kvalitet. De mundbind, du køber i den online shop på Testsmart.dk, er af den type som kaldes tre lags mundbind. Disse mundbind udmærker sig derved at de har en lav vejrtræknings modstand og derfor ikke hurtigt bliver ubehagelige at have på.

Samtidig har Testsmart mundbind en filtrerings procent på over 98% hvilket gør disse mundbind særligt velegnede i forbindelse med begrænsning af smitte spredning. De smarte mundbind til engangs anvendelse kan tilpasses ansigtets form idet mundbindet formes over næseryggen og dermed slutter helt tæt. Og så er mundbind fra Testsmart billige i indkøb – helt ned til under 7,- kr. per styk hvis du køber en pakke med 100 mundbind.

Bestil dine mundbind i den online shop på Testsmart.dk og få dine mundbind leveret inden for få arbejdsdage.

Flere Nyheder