Hvorfor købe et hundedækken?

13 april 2021
Astrid Pedersen

Måske synes du, at det virker fjollet at give hunden tøj på. Den har jo sin gode pels, som holder den varm, og for de fleste hundes vedkommende også er vandskyende. Og tøj til hunde er vel egentlig bare en modedille – eller hvad?

Her skal du tænke på at ikke alle hunderacer er skabt til det våde, kolde og blæsende danske klima. Samtidig er mange hunderacer fremavlet på en måde som ikke tilgodeser store temperatur udsving eller vejrlig.

En lille hund som for eksempel en Chihuahua eller en Shi Tzu vil ikke kunne klare sig udendørs i det kolde danske efterårs eller vinter vejr uden at blive stærkt nedkølet meget hurtigt. Det samme gør sig gældende for mynder og greyhounds som ikke har det helt store at stå imod med.

Derfor bør du altid sørge for at din hund er udrustet med et vindtæt – og gerne polstret – hundedækken som kan holde den varm på lufteturen. Ellers risikerer du at denne bliver en decideret ubehagelig oplevelse for din hund som efterfølgende vil vægre sig mod at gå tur, og måske endda føle sig nødsaget til at besørge inden døre.

Beskyt din hund mod regnen

Der ud over er det en god idé at anskaffe et vandtæt hundedækken – en slags regnfrakke – til din hund, som den kan være iført på våde dage. Du bryder dig ikke selv om at blive våd i regnvejr – og hvorfor skulle de være anderledes for din hund?

Med et vand afvisende hundedækken holder hunden sig tør under lufteturen. Og som ekstra bonus slipper du for at få en våd og lugtende hund med ind i boligen når I kommer hjem.

Du kan finde et stort udvalg af flotte hundedækkener hos ØSTRAND Hundeartikler, som holder til i karslunde såvel som på nettet – find dit nye hundedækken i den online shop på ostrand.dk.

Flere Nyheder