Hvor finder jeg en dygtig og kompetent tandlæge i Odense?

13 januar 2020
Astrid Pedersen
Hvor finder jeg en dygtig og kompetent tandlæge i Odense?

Hvis du leder efter en tandlæge i Odense, som kan forestå din halvårlige tandrensning med tilhørende eftersyn af tænder og tandkød, kan du med fordel kontakte Einar Engen Tandlægeklinik. Hos Einar Engen Tandlægeklinik er du garanteret en på én gang personlig og professionel behandling.

Einar Engen Tandlægeklinik er en tandlæge klinik med et højt fokus på forebyggelse – og derfor tilstræbes det at gøre dine besøg så komfortable og smertefri som muligt, for på den måde at sikre, at du opretholder en stabil møde frekvens. Tandlægen har nemlig de stærkeste forudsætninger for at give dig den bedst mulige behandling, hvis du sørger for at passe dine årlige – faktisk allerhelst halv årlige – tandlæge besøg.

Her får tandlægen nemlig mulig for at kigge dine tænder og dit tandkød grundigt efter for ansatser til sygdomme eller lidelser, og samtidig give såvel tændernes emalje som dine tandkøds lommer en effektiv dybderensning. Denne behandling har i sig selv en forebyggende effekt, idet plak – som er den primære årsag til karies angreb – får sværere ved at aflejre sig på tænderne, når disse er skinnende og blanke.

Behandling af tandskader hos Einar Engen Tandlægeklinik

Hos Einar Engen Tandlægeklinik – din tandlæge i Odense – kan du samtidig få den bedste behandling, skulle skaden være sket, og du har fået et hul i en tand. Her kan tandlægen fjerne det angrebne væv ved at bore i tanden, og hernæst forsegle denne med en såkaldt fyldning.

Skulle infektionen have bredt sig til tandens rod, kan du tillige få udført rodbehandling hos Einar Engen Tandlægeklinik. De dygtige medarbejdere hos Einar Engen Tandlægeklinik kan udføre denne procedure næsten uden at du mærker noget til det – og selvfølgelig følge op på denne med jævne mellemrum.

Du kan læse mere, og booke en tid til tandlæge besøg hos Einar Engen Tandlægeklinik, på

Flere nyheder