Hvor finder jeg det bedste autoværksted i Viborg?

//Hvor finder jeg det bedste autoværksted i Viborg?

Hvor finder jeg det bedste autoværksted i Viborg?

Leder du efter et autoværksted, som ligger tæt på din bopæl, og som er til at stole på, kan du med fordel aflægge Steffenauer Auto en visit. Hos Steffenauer Auto får du ikke alene en på én og samme tid professionel og personlig service. Du får også en grundig og samvittighedsfuld behandling af din bil uanset om du ønsker et service eftersyn, en undervognsbehandling eller antirust behandling, eller reparation af en skade.

Du kan vælge at tegne en fast service aftale med Steffenauer Auto – så får du adgang til en række ydelser og produkter. For eksempel får du som service kunde som Steffenauer Auto adgang til at benytte værkstedets dæk hotel, hvor du kan opbevare dine vinter eller sommer dæk, når disse ikke er i brug.

To gange om året får du tilmed skift af dæk uden beregning, så du ikke skal tænke på at bøvle med denne opgave selv. Og så kan du altid booke tid til et service eftersyn eller klargøring til syn hos Steffenauer Auto. Steffenauer Auto er godkendt til at stemple i bilens service bog, hvilket forlænger bilens fabriks garanti, hvis bilen er forholdsvis ny.

Andre services hos Steffenauer Auto

Steffenauer Auto kan hjælpe dig med stort set alt hvad der relaterer til service og reparation af bil. Står du for eksempel i den situation, at din bil har pådraget sig en forsikrings skade, kan Steffenauer Auto hjælpe med såvel vurdering af skadens omfang som med anmeldelse til forsikringen, så du kan få den rette forsikrings dækning.

Du kan også få målt forskellige parametre, som relaterer sig til bilens sikkerhed og køre egenskaber – for eksempel sporing og opretning af hjulstilling, bremser og rat slør. De dygtige mekanikere hos Steffenauer Auto hjælper også gerne med servicering af elektronisk udstyr som for eksempel klima anlæg.

Du kan finde din mekaniker i Viborg på steffenauerauto.dk

By | 2020-01-13T23:33:43+00:00 januar 13th, 2020|autoværksted|Kommentarer lukket til Hvor finder jeg det bedste autoværksted i Viborg?

About the Author: