Hvilken hjælp kan du få ved en el-installatør?

30 April 2021
Cecilie Mortensen

Kunne du tænke dig at blive klogere på, hvilken hjælp du kan få ved en el-installatør? Så er der god grund til at læse med i denne artikel. Herunder finder du nemlig flere eksempler på de opgaver, som en el-installatør typisk udfører. 

Disse opgaver udfører en el-installatør

Før vi dykker ned i opgaverne, som en el-installatør typisk udfører, så skal det understreges, at opgaverne altid kan variere, alt efter hvilket firma du kontakter. Du bør derfor også altid selv prikke et lokalt firma på skulderen, når du søger hjælp. Når det er sagt, så lad os se på opgaver, du tit og ofte kan få løst. 

Eksempler på opgaver: 

Har du brug for at få en el-tavle lovliggjort? Så er en el-installatør den helt rette at række ud til. Det samme gælder også, hvis der skal laves en energirenovering af f.eks. ventilationsanlæg eller måske belysningsanlæg. 

Andre mere gængse opgaver du kan hyre en el-installatør til, er fiber- og netværksinstallation, hjælp til traditionelle el-installationer, dørtelefonanlæg, el-eftersyn, opdeling af erhvervslejemål m.m. 

Listen er lang, når det kommer til de opgaver, du kan hyre en el-installatør ind til, men eksemplerne herover kan forhåbentlig åbne dine øjne for, hvornår du selv kan række ud til denne fagperson. 

Hvilken el-installatør skal du hyre? 

Det kan altid være lidt af en jungle, når du skal hyre en fagperson ud til din private bolig eller ud til din virksomhed. Sådan behøver det dog ikke at være. Hvis du til en start søger efter lokale firmaer, så får du indsnævret feltet en hel del. Herefter kan du give firmaet et kald og vende netop din opgave med dem. På den måde kan der laves en forventningsafstemning omkring, om de er et godt match, hvornår de kan begynde på arbejdet og hvad de tager for at hjælpe dig i mål: https://www.w-teknik.dk/el/vi-tilbyder/elinstallation.aspx.

More articles