Hotstone massage – derfor er massagen populær

25 februar 2021
Cecilie Mortensen

editorial

Hotstone massage er blevet mere og mere udbredt – og det er ikke så underligt. Denne type massage giver den ultimative afslapning, og med de varme lavasten der bruges til massagen, kan der løsnes godt op for diverse spændinger. Behandlingen er derfor også for dig, som vil give dig selv et velfortjent afbræk fra hverdagen, mens kroppen kommer helt ned i gear.

Egentlig har hotstone massage indianske rødder, hvor denne massageform har været praktiseret i utrolig mange år. Dog ses det i dag, hvordan klinikker i hele Vesten også har taget teknikken til sig. 

Vil du prøve kræfter med hotstone massage?

Hvis du er blandt de klinikejere, som også tilbyder hotstone massage, så har du sikkert allerede investeret i diverse sten, som skal bruges til massagen. Skal du omvendt til at starte op, eller måske bare erhverve dig flere sten, så er mulighederne gode. Der findes nemlig forskellige leverandører, som du kan købe diverse hotstones af, så du får præcis dem, du skal bruge. 

Få hotstones i mange former og størrelser

Til dit held så findes der hotstones i utrolig mange former og størrelser. Det har selvfølgelig den fordel, at stenene kan tilpasses til de områder, der arbejdes med og selvfølgelig til den enkelte kunde. Du kan naturligvis altid vælge at købe stenene enkeltvis, alt efter hvad dit behov måtte være. Omvendt kan du også købe større pakker, hvor du får et bredere udvalg, du kan arbejde med.

Hvis du gerne vil gøre dit indkøb så let som muligt, så kan du altid købe stenene online. Så kan du få dem tilsendt lige til din adresse. Her kan du også tage dig ekstra god tid til at dykke ned i de sten, som du kunne tænke dig, og om du eventuelt skal have mere ekstraudstyr, nu hvor du alligevel er i gang. 

Flere Nyheder