Gode råd til din overdækkede terrasse

//Gode råd til din overdækkede terrasse

Gode råd til din overdækkede terrasse

Der er mange fordele ved en overdækket terrasse. De skærmer for regn og dug, holder på varmen, hvis det er køligt, og gør, at du kan side udenfor og nyde udelivet og naturen hele året rundt. Især hvis du får en terrassevarmer oveni.

Overdækket terrasse priser varierer selvfølgelig, men det er ofte investeringen værd. For en overdækket terrasse vil f.eks. også sikre, at dine havemøbler ikke bliver våde, og derfor holder længere. Derudover, så er det også det oplagte sted, at have havefester, drikke morgenkaffe og have familiehygge. 

Skal byggeriet anmeldes?

Som med så meget andet, skal du sikre dig, at du gerne må bygge på din grund, og om det er noget du skal anmelde til kommunen. Hvis du ikke gør det, risikerer du at få fingrene i klemme, fordi der er et forbud i lokalplanen eller lignende som gør, at du ikke må bygge en overdækket terrasse. Det kan også tænkes, at du bare skal anmelde byggeriet eller have en tilladelse fra kommunen, for at bygge. Som regel er det ikke nødvendigt, hvis den overdækkede terrasse ikke er over 50 m2. men hellere være på den sikre side. Dine pligter kan nemlig afhænge af mange andre faktorer, såsom hvilke andre småbygninger du har.

Gode råd

1. Overvej størrelsen, og hvor terrassen skal være. Du vil nemlig gerne have mest ud af solen og have en størrelse på den, så det både er hyggeligt at side på den i hverdagen, men hvor der også er plads til gæster. 

2. Grav fliser ud, før du overdækker terrassen. Det kan tænkes, at du gerne vil skifte underlaget. Det er nemlig nemmere at gøre, før du får lavet overdækningen.

3. Vælg de rette materialer. Du vil gerne have, at din terrasse passer til dit hus, derfor skal du være opmærksom på, om materialerne og byggestilen matcher dit hus.

By | 2021-01-20T12:10:18+00:00 januar 20th, 2021|Overdækket terrasse|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment