Glæd dine nærmeste med forloren hare

14 January 2019
Søren Black

editorial

Oplev fars når det er allerbedst

Forloren hare er klassikeren på middagsbordet, som næsten alle kan lide at sætte tænderne i. Med kartofler, brun sovs og ribsgele har forloren hare, der minder om en kæmpe frikadelle, for længst taget danskerne med storm. Retten hvor du virkelig får det bedste ud af okse- og grisefars har traditionelt været kendt som en typisk søndagsmiddag, som hele familien kunne samles om. Men forloren hare kan også lavet i en knap så usund udgave som den klassiske mormor udgave piskefløde. Dermed kan du altså også nemt servere forloren hare midt på ugen, uden at nogle i din familie får problemer med deres kosttabeller. Retten kan som så mange andre købes færdiglavet i supermarkedet. Men det er der ingen grund til, da du nemt kan lave den selv, med det resultat at du får et meget mere lækkert måltid. Hos Alletiders Kogebog finder du en lang række opskrifter, der hjælper dig med at lave den helt perfekte forlorne hare.

Få hjælp til at ramme den rigtige hare

Hos Alletiders Kogebog finder du tæt på 30 forskellige opskrifter på forloren hare. Her kan du finde en opskrift på en fedtfattig hare, forloren hare med okse- og lammekød eller forloren hare med kartofler i farsen. Der er mange muligheder for at ramme den hare, der passer til dit temperament. Og det bedste af det hele er at retten er forholdsvis billig at købe ind til, og med en af de mange opskrifter fra Alletiders kogebog, så er den også nem at lave.

Opskrifterne du altid har ved hånden

Med Alletiders Kogebog får du det bedste udgangspunkt for at kunne glæde familien med alletiders forloren hare. Kogebogen finder du på internettet, hvilket betyder, at du altid kan have den ved hånden på din smartphone eller tablet, når der skal laves mad. I hver opskrift kan du selv bestemme hvor mange personer, der skal laves mad til. Så regner opskriften selv ud, hvor meget fars, bacon og piskefløde der skal til, for at din forloren hare kan mætte alle de gæster, du har inviteret med om bordet.

More articles