Frikadeller er perfekte til skovturen

//Frikadeller er perfekte til skovturen

Frikadeller er perfekte til skovturen

Nu hvor det endelig er blevet godt vejr, er det oplagt at planlægge en picnic. Det giver dig mulighed for at komme ud i naturen og nyde den – samtidig med at du nyder noget god mad. Inviter venner eller familie med, så du også kan nyde deres gode selskab. Dermed vil skovturen være fuldendt. 

Når du skal planlægge en skovtur, er det vigtigt, at du finder frem til den rette form for mad at tage med. Det er nemlig vigtigt, at det er noget, der er nemt at spise, når du sidder i skoven. Derfor skal det ikke være noget, der kræver, at du bruger kniv og gaffel særlig meget. Helst skal det være noget, der kan spises med fingrene, så du helt slipper for besværet. 

En virkelig nem ret for dig at tilberede og tage med er frikadeller. Du kan nemt tilberede en stor portion hjemmefra, og det vil være meget nemt for dig at have den med ud i skoven. Du kan bare komme dem i en plastikbøtte. Der kan folk spise dem med fingrene eller skære dem over og tilberede en lækker frikadellemad. Du kan finde en god opskrift på dem her

Spiser du ikke kød, behøver du ikke at fortvivle over, at du ikke kan have frikadeller med. Der er nemlig masser af forskellige typer af grøntsagsfrikadeller, som du kan tilberede i stedet. Dermed kan du nemt finde frem til nogle, som du godt kan lide. Du kan for eksempel tilberede dem med broccoli, blomkål, løg, gulerod eller spinat for bare at nævne nogle få muligheder. 

Har du brug for inspiration til, hvordan du kan tilberede lækre grøntsagsfrikadeller, kan du finde den på dk-kogebogen.dk. De har et stort udvalg af opskrifter, der er meget overskuelige for dig at følge. Dermed kan du nemt finde frem til dem, der vil passe bedst til din picnic. 

By | 2019-07-26T15:06:49+00:00 juli 26th, 2019|frikadeller|Kommentarer lukket til Frikadeller er perfekte til skovturen

About the Author: