Find dit næste VBA kursus her

31 July 2020
Silje Hansen

editorial

Arbejder du til daglige med Microsoft Office programmerne, kan du nu tilmelde dig gennemførte og funktionelle VBA kurser, der vil hjælpe dig med at dygtiggøre dig indenfor Word, Acces og de andre programmer. Her er opgaven at finde den rette kursusudbyder, så du får det fulde udbytte af din tid i et kursus. 

Hvilken kursusudbyder skal du vælge?

Her kan vi anbefale dig et af landet største kursusudbydere, nemlig 4D.dk. De har gennem mange år udvikle særlige VBA kurser med dygtige undervisere, så du får et fantastisk læring med dig. For dem er det ikke bare et kursus, men en passion for at skabe en læringsoplevelse.

Derfor skal du vælge 4D

Hos 4D kan du tilmelde dig et åbent kursus, så længe der er ledige pladser tilbage. Her tilbyder 4D fantastiske VBA kurser, som du let kan hoppe til og fra, som det passer i din kalender. Her kan de klæde dig bedre på, så du løfter dine kompetencer i VBA. 

4D tilbyder også at komme ud og besøge virksomheden, hvor de kan afholde et intern VBA kursus. Her kan du få det skræddersyet efter jeres ønsker og behov i virksomheden. Dermed får medarbejderne redskaber med, som de allerede kan drage nytte af i virksomheden fra dag 1. 

Vælge et Excel VBA kursus

Arbejder I med Excel i jeres virksomhed, eller kunne du tænke dig at automatisere nogle af de opgaver, som I sidder med til dagligt, kan du vælge et grundlæggende kursus i Excel VBA. Her får dine medarbejder redskaber til at indbygge kunstig intelligens i dine regneark, så alt data enten bliver håndhævet eller visualiseret.

Med de dygtige undervisere, kan du forvente at I får meget for pengene, da de tilpasser kurset efter den individuelles kompetencer og behov. 

Her kan du finde et overblik over de kurser du kan tilmelde din virksomhed.

More articles