Find de flotteste firmajulegaver online

28 november 2021
Astrid Pedersen

editorial

Skal dine medarbejdere forkæles lidt særligt i år? Så bør du gøre noget ekstra ud af dine firmajulegaver.

Hvorfor købe firmajulegaver?

En firmajulegave er en rigtig god måde hvorpå du kan vide en medarbejder at du sætter pris på hans eller hendes bidrag til virksomheden. I Danmark har vi en tradition for at begave ansatte og eventuelt også kunde eller forretningsforbindelser samt andre interessenter op til de store højtider så som jul og påske.

Firmajulegaver kan antage mange forskellige størrelser og former. I mange virksomheder modtager medarbejderne den samme firmagave som for eksempel en kurv fyldt med lækkerier, så der er lidt at gumle på i anledning af julen. Inden for de seneste år er denne model dog gået lidt af mode.

For det første har mange ansatte henlagt deres arbejdsplads til hjemmekontoret, og virksomhederne har droppet de hyggelige jule komsammener. Det betyder at man ikke får mulighed for at hente kurven. Og sådan én kan være temmelig dyr at sende ud.

image

For det andet går ideen med kurven lidt tabt når familierne ikke i samme omfang samles i juledagene. Og for det tredje er det ikke alle som sætter pris på øl, vin, kaffe, chokolade, lakrids, nødder og hvad sådan en julekurv ellers kan indeholde.

Giv dine medarbejdere gaver de ønsker sig

Til gengæld er der opstået en tradition for at give medarbejderne gaver som de rent faktisk ønsker sig og altid vil kunne bruge. Med hjælp fra Julefabrikken ApS kan du skræddersy dette års firmajulegaver til medarbejdere og samarbejdspartnere på en måde så alle bliver glade.

Du kan for eksempel give dine medarbejdere frit valg på alle hylder i en julegaveshop du selv sammensætter ud fra et udvalg af forskellige gave idéer, eller i en bestem pris kategori.

Se hvordan du giver de bedste firmajulegaver på https://julefabrikken.dk/.

Flere Nyheder