Få speciallavet din ståltrappe

27 august 2020
Silje Hansen

editorial

Ståltrapper kan komme i mange forskellige størrelser og former – og heldigvis for det. For det betyder selvfølgelig, at man kan få lavet en ståltrappe, som passer lige i de mål, man ønsker. 

Hvilke ståltrapper kan du få lavet? 

Ståltrapper kan både laves, så de passer til indendørs og udendørs brug. Det kan være alt fra sideløbstrapper, kvart- og halvsvingstrapper, vindel- og spindeltrapper, brandtrapper og flugtvejstrapper. 

Hvem kan lave din ståltrappe?

Når du skal have lavet ståltrappe, så er en smed den helt rette at kontakte. En smed har særlig erfaring med at bygge forskellige konstruktioner i stål, hvad end det måtte være trapper, altaner, balkoner m.m. Derfor er der alle gode grunde til, at du også får fat i en smed, hvis du har en trappe, der skal laves. 

Som et første skridt kan du vende med smeden, hvad det er for en trappe, der skal laves. Herefter kan smeden være med til at tegne den for dig, så du kan se, hvordan løsningen potentielt kan ende. Som det næste kan smeden begynde med selve konstruktionsdelen, og begynde at svejse og speciallave den i de mål, du har. Som det sidste kan smeden selvfølgelig også hjælpe med at montere ståltrappen, så den kommer til at sidde, præcis som den skal. 

Til alle ståltrapper hører der selvfølgelig også et stålværn til. Det gør det endnu mere sikkert at bruge trappen. Værnet giver god støtte, man kan holde ved, når trappen bruges. Og så afskærmer værnet selvfølgelig også, så man ikke så nemt kan falde ud af trappen. 

Alle disse trin er selvfølgelig nogle, som din smed kan hjælpe dig med. Og det er selvfølgelig ikke uvæsentligt, at du hyrer en, der er ekstra dygtig til opgaven. På den måde kan du komme godt i mål og så en trappe, som kan bruges i mange år frem. 

Flere Nyheder