Få selskab i hjemmet med en undulat eller to

//Få selskab i hjemmet med en undulat eller to

Få selskab i hjemmet med en undulat eller to

Har du brug for et selskabsdyr – men har du ikke mod på at gå flere ture dagligt for at lufte en hund, eller tillader din boligforening ikke større kæledyr? Så har du sandsynligvis mulighed for at holde dyr i bur, terrarie eller akvarium. Hvis du synes, at fisk og skildpadder er lidt kedelige, kan du overveje et par undulater.

Undulater er utroligt selskabelige og hyggelige dyr – og meget intelligente af fugle at være. Med lidt snilde og tålmodighed kan du faktisk lære en undulat at udføre små kunster, som for eksempel at sidde på din hånd, vandre fra finger til finger, eller lande på dine skuldre eller på dit hoved. Nogle undulater kan sågar lære at sige få ord. De små fugle er jo trods alt i familie med papegøjer og parakitter, som er kendt for at være meget lærenemme. Og du vil hurtigt forelske dig i de små væsner, når først de er flyttet ind i din bolig.

Hvor kan jeg købe undulater?

Du bør altid købe fugle – inklusive undulater – hos en registreret opdrætter. På den måde er du sikker på, at fuglene har haft en forsvarlig og tryg opvækst, og at de er i den rette foderstand. En undulat med den rette stamtavle vil også være fri for diverse genetisk betingede sygdomme og lidelser – og så kan du altid kontakte opdrætteren, hvis der skulle opstå problemer med fuglen.

Hvad spiser undulater?

I vild tilstand lever undulater fortrinsvis af frø. Her er det dog vigtigt at huske, at vilde undulater bevæger sig en del mere end tamme, og derfor har en højere forbrændning. Overvægt er ikke ualmindeligt blandt tamme undulater, og derfor bør du i stedet fodre din undulat med foderpiller, suppleret med bladgrønt.

Du kan blive meget klogere på undulater på hjemmesiden https://dyrebloggen.dk/undulater-en-guide-til-de-populaere-fugle/ 

Tjek også disse sider:

https://dyre-pleje.dk/
https://dyreglæde.dk/
https://dyre-nyt.dk/
https://dyrebloggen.dk/
https://tips-dyr.dk/
https://Vores-Dyr.dk/
https://altomdyr.dk/
https://KlodensDyr.dk/
https://SødeDyr.dk/
https://nuttede-dyr.dk/
https://husdyrsbloggen.dk/
https://Dyreliv-Bloggen.dk/

By | 2020-03-10T17:56:47+00:00 marts 10th, 2020|undulat|Kommentarer lukket til Få selskab i hjemmet med en undulat eller to

About the Author: