Få mest muligt ud af din træning med et bikefit

//Få mest muligt ud af din træning med et bikefit

Få mest muligt ud af din træning med et bikefit

Få din cykel indstillet optimalt

For at få mest muligt ud af din træning på cyklen bør du sørge for, at den er indstillet, så den passer til dig. Bor du i hovedstadsområdet, finder du det bedste bikefit i København. Her sørger Peak Power for at indstille din landevejscykel, MTB, bane- eller crosscykel.

Et bikefit starter med, at din fysik bliver målt. Der bliver bl.a. kigget på din position på cyklen, og herefter laves en individuel vurdering af, hvordan du får mest muligt ud af din træning, samt hvordan du undgår skader. Der bliver taget højde for din smidighed, balance og eventuelle skævheder i kroppen. Er din cykel indstillet forkert, kan det have store konsekvenser for din fysiske præstation, men kan også føre til skader. Derfor vil et professionelt bikefit ligeledes være med til at forebygge skader. Hos Peak Power kan du tilkøbe et fysioterapeutisk tjek. Her vil et team af kompetente folk give en vurdering af din krop, hvilket kan være en stor hjælp i forbindelse med at forebygge eventuelle belastningsskader.

Praktisk info vedr. bikefit

Et bikefit tager ca. to timer. Det starter med en samtale, hvor din erfaring og dine mål med et bikefit bliver snakket igennem. Du skal medbringe din egen cykel, og du vil blive bedt om at køre med jævn til hård belastning, for at det er muligt at danne et billede af dine behov, styrker og svagheder. Der bliver desuden foretaget en opmåling, som gør det muligt at finde frem til den optimale sadeltype. Derudover gennemgås justering for pronation under forfod og optimal tilpasning. Det er desuden muligt at få lavet specialtilpassede såler, for bedst mulig komfort og støtte til foden. I forhold til sadeltype kigges der på faktorer som kraftoverførsel, aerodynamik og opmåling af din knoglestruktur.

Et bikefit er en dynamisk process, og det optimale vil være, at få foretaget løbende tjek af din cykel.

By | 2020-02-25T19:39:02+00:00 februar 25th, 2020|bikefit|Kommentarer lukket til Få mest muligt ud af din træning med et bikefit

About the Author: