Få malet hele hjemmet af en professionel

20 januar 2020
Signe Hansen

editorial

Nymalede vægge, der fremstår flotte og jævne kan gøre underværker et rum og dermed også for det samlede indtryk af en hel lejlighed eller et hus. Derfor kan det være guld værd at overveje at friske væggene op med ny maling. Det gælder uanset om det handler om at male køkkenet en helt ny farve eller om det er træloftet eller husets facade, der skal have nyt liv.

Hurdlen opstår fordi alle vægge ikke er ens. Derfor er det mange penge og glæder værd at gå til en professionel maler, der ved hvordan lige præcis dit problem skal males over.

Er det dine vægge der skal males er det vigtigt at vide om det er betonvægge eller pudsede vægge som befinder sig under malingen. Det samme gælder for dit loft, der skal males forskelligt alt afhængig af om det er gipsloft, træloft eller brædder. Materialet har altså stor indflydelse på, hvilken maling, farve og teknik, der vil give det bedste resultat. Om du skal have malet en eller to gange afhænger af hvor tæt den nye farve er på den gamle farve, samt væggens tilstand. Også rummets funktion har betydning for malingen. En lav eller mat glans er bedst til soveværelset og stuen, mens du skal vælge en høj glans til køkkenet og badeværelset. Alt det er altså en vurderingssag som skal laves af en professionel.

Hos MalerKanonen står et stort og professionelt hold malere klar til at hjælpe dig, så du ikke går forkert i byen. De tager sig både af opsætning af filt, maling af lofter, døre og vægge. På deres hjemmeside eller via telefonen kan du give et signalement af din opgave, og du får derefter et uforpligtende tilbud på hvad opgaven vil koste. En super mulighed, fordi du derved slipper for færdiglavede pakker, hvor du betaler for services, som du og dine vægge ikke har behov for.

Flere Nyheder