Få lavet en ultralydsundersøgelse i København her

19 august 2021
Silje Hansen

En ultralydundersøgelse kender langt de fleste fra, når de er gravide og venter barn. Her er der mulighed for at få lavet en ultralydundersøgelse for at se ens barn, samt høre hvordan barnet har det på hjertelyden. En ultralydundersøgelse giver dig mulighed for at komme helt tæt på dit barn. 

Her vil lægen eller jordemoderen kunne vise dig både hele barnet som helhed i forhold til, hvordan barnet ligger og bevæger sig. Der er også mulighed for at man kan gennemgå hele barnet for at se om det hele udvikler sig som det skal. Det vil sige, at man kan se hjernen, hjertet der klaprer og om tingene er vokset sammen som det skal.

Det er blandt andet også en ultralydundersøgelse man bruger til nakkefoldescanningen for at se om barnet har fået udviklet Downs syndromet.

Hvornår kan du få lavet en ultralydundersøgelse af fosteret?

Du som udgangspunkt tilbudt en ultralydundersøgelse, når dit barn er ca. 3 måneder, 4 måneder og 5 måneder i maven. Her undersøger man fosteret for om alt er som det skal være, om der er tegn på downs samt kan du allerede i 5. måned få oplyst kønnet.

Her er der mange der vælger enten at få lavet en tidlig scanning, hvor man har mulighed for allerede at se og høre hjertelyd på fosteret, når det allerede er under 8 uger henne.

Du kan også senere hen få lavet en ultralydundersøgelse af barnet efter de 5 måneder, hvis du ønsker at følge med i fosterets udvikling. Her er der enkelte klinikker der også tilbyder 3D og 4D scanning. 

Her kan du få lavet en ultralydundersøgelse i København

Hvis du er på jagt efter en professionel klinik der er specialiseret i ultralydundersøgelser, kan du med fordel booke en tid hos noerrevold.dk. Her kan du få en lavet ultralydundersøgelse med en lægehenvisning eller, hvis du selv ønsker at få det gjort.

Flere Nyheder