Få et godt tilbud på professionel gulvafslibning på Vesterbro

12 april 2019
Astrid Pedersen

editorial

Dit trægulv er, med stor sandsynlighed, mærket af slitage, såfremt det bruges dagligt, og det er flere år siden det blev slebet og behandlet. De grimme slidspor, som består af nedtrådt støv, lader sig ikke bare sådan fjerne. De er nemlig indlejret i træværkets fibre, som på grund af det årelange slid ligger blottede og ubeskyttede, og derfor er mere udsatte og sårbare over for påvirkninger fra omgivelserne. Den eneste måde at slippe af med disse mærker på, er ved en grundig gulvafslibning.

Skal jeg selv slibe mit trægulv, eller overlade opgaven til en gulvsliber?

Du kan godt selv leje en slibemaskine og selv forestå opgaven med en gulvafslibning. Men det kan på alle måder anbefales at lade en professionel gulvmand forestå den tunge opgave. En dygtig gulvsliber kan virkelig gøre en stor forskel for dit trægulv. Den helt store fordel ved at vælge at lade gulvet afslibe af en professionel håndværker frem for at gøre det selv, er, at en erfaren gulvmand har langt bedre forudsætninger for at opnå et smukt og ensartet resultat. På baggrund af sin uddannelse, erfaring og ekspertise vil en professionel gulvsliber kunne vurdere, hvad der er bedst for netop dit trægulv.

Med udgangspunkt i træværkets sort og beskaffenhed samt gulvets generelle tilstand vil han kunne fastslå præcis hvor meget – eller hvor lidt – der skal slibes af gulvets overflade, før de grimme skønhedspletter forsvinder, og gulvet bliver smukt og jævnt igen. Og så vil han kunne levere kompetent rådgivning omkring trægulvets efterbehandling samt vejledning i forhold til rengøring og vedligeholdelse af gulvet. På den måde vil du få det flotteste og mest holdbare resultat ud af din gulvafslibning – og dermed kunne have glæde af dit smukke, nyslebne trægulv i mange år.

Hos gkservice.dk finder du udelukkende dygtige håndværkere, som er specialiseret i behandling af trægulve – gulvafslibning såvel som gulvafhøvling og efterbehandling. Klik ind på gkservice.dk og få et gratis og uforpligtende tilbud på en billig gulvafslibning.

Flere Nyheder