Få din unghest videreuddannet til topniveau

//Få din unghest videreuddannet til topniveau

Få din unghest videreuddannet til topniveau

Der er penge at spare, hvis du køber en ung og rå hest frem for at købe en hest, der allerede præsterer konkurrencer til landsstævner. Det samme gælder, hvis du selv ejer en hoppe, du avler på. Når du har en ung og rå hest, så er det ekstremt vigtigt, at den får tillært grundridningen korrekt. Har du en hest, der allerede er grundredet, så gælder det også om at lære den de rette hjælpere korrekt. Hertil kan det være en fordel at få en professionel exam. Berider ind over, hvor du kan få din hest i ridning.

Vælg en seriøs træningsstald til din unge hest

Vil du gerne have din hest uddannet professionelt, så den har chancerne for at gå Grand Prix og lignende, så vil en mulig træningsstald være Team Møllen. Det er et ridecenter, hvor der både tilbydes undervisning, opstaldning, du kan få din hest til videreuddannelse med ridning ved ridecenterets exam. Berider, Jørgen Christensen, og hans ansatte. Vil du gerne have hele pakken, kan det også lade sig gøre. Du kan finde mere information om Team Møllen Ridecenter her: http://team-moellen.dk/.

Fra rå hest til harmonisk ekvipage

En god måde at få både dig og hesten uddannet, så i bliver en harmonisk ekvipage, kunne lyde således:

  • Få hesten i træning
  • Få ridecenterets undervisere til at gøre hesten stævnevant
  • Modtag undervisning

Ved at gøre brug af denne kombination, kan du sikre dig, at din hest bliver dygtiggjort, så du ikke selv skal døje med den første del af uddannelsen, som du formentlig selv er langt forbi, når du køber en forholdsvis rå hest. Din hest bliver både repræsenteret til stævner og gjort stævnevant, så du ikke selv skal stå med en nervøs hest til sit første stævne. Sidst men ikke mindst, så vil undervisning være med til at styrke dig og din hests samarbejde, og i vil kunne opnå rigtig gode resultater ved at modtage undervisning af exam. Berider Jørgen Christensen.

By | 2020-01-03T16:09:10+00:00 januar 2nd, 2020|rideskole|Kommentarer lukket til Få din unghest videreuddannet til topniveau

About the Author: