Din maler i Søborg kan hjælpe dig til et flot resultat af din renovering

13 januar 2020
Astrid Pedersen

editorial

Indvendig maling af boligen er ikke noget lille projekt. Hvis du tror, at du kan overstå maling af vægge, lofter og træværk på en weekends tid, kan du roligt tro om igen. Den fejltagelse har mange bolig ejere begået før dig – og resultatet er sjældent vellykket.

Hvad kræver et godt stykke malerarbejde?

Hvis du beslutter dig for selv at kaste dig ud i opgaven med maling af hele boligen, bør du som minimum sætte en uge af til projektet. Selvfølgelig afhænger det tidsmæssige omfang af opgaven meget af væggenes tilstand og beskaffenhed. Sidder der for eksempel gammelt, slidt tapet eller væv, som først skal fjernes, kan du roligt påregne at skulle bruge en dag per rum på denne opgave. Tapet og væv har det med at sidde virkelig godt fast, selv om det er slidt. Og i mange tilfælde sidder det i flere lag!

Før du overhovedet kan påbegynde arbejdet, skal der imidlertid købes ind. Du skal, foruden flere forskellige slags maling, have fat i al det nødvendige udstyr og de påkrævede materialer. Det drejer sig for eksempel om malerruller, pensler, bakker, spande, sandpapir, spartelmasse og afdæknings materiale.

Dernæst skal du i gang med at dække samtlige gulve og møbler af med plast og pap. Stikkontakter, paneler, dørkarme, vinduesrammer og andet indvendigt træværk skal dækkes af med malertape, som beskytter mod stænk fra malingen. Og først da kan du gå i gang med at fjerne eventuelt tapet eller væv.

Få hjælp fra din lokale maler i Søborg, når hjemmet skal friskes op

Som det fremgår, kan malerarbejde snildt udvikle sig til en længerevarende affære. Derfor kan du som alternativ alliere dig med et professionelt malerfirma, som kan klare ærterne for dig mens du i stedet nyder din ferie. Du kan finde din maler i Søborg online på https://malerkanonen.dk/maler-soeborg/ 

Flere Nyheder