Derfor skal du vælge VBA kurser

31 July 2020
Silje Hansen

editorial

Som virksomhed er det alfa omega, at kigge på, hvordan man kan arbejde smartere, hurtigere og bedre. Det kræver blandt andet, at man løbende uddanner sit personale, så man kan kigge på, hvor det er muligt at optimere virksomheden.

Desto flere kompetent øjne du har til at se på virksomheden, desto flere brugbare løsninger kan de komme op med. Her er en løsning at kigge på kunstig intelligens. Vi ser hvordan kunstig intelligens generelt vokser i verden og særdeles i Danmark. Her er kunsten at få implementeret den kunstige intelligens i de brugbare programmer medarbejder arbejder med, så det bliver bedre og smartere. 

Derfor skal du vælge et VBA kursus

Der er flere gode argumenter for, hvorfor du eller dine medarbejdere skal vælge et VBA kursus. Her lærer I hvordan I gennem kunstig intelligens, kan programmere i f.eks. Excel. Her kan I visualisere den data, som man typisk arbejder med. Det kan dermed øge produktiviteten og gøre arbejdet lettere for dem, som sidder med det til hverdag. Generelt kan den kunstige intelligens hjælpe med at automatisere den data, som du arbejder med i Excel, så arbejder bliver nemmere og hurtigere. 

Her kan du enten vælge et åbent kursus, som du løbende kan tilmelde, som det passer ind i din kalender. Du kan også vælge et skræddersyet kursusforløb for dig selv eller din afdeling. 

Hvor finder du de bedste VBA kurser?

Vi har lavet lidt research, for at hjælpe dig på vej, som leder efter de mest kompetente VBA kurser. Her har vi lagt fokus på at finde en anerkendt og populær kursusudbyder,  der sætter en ære i sine kurser. Dermed kan du forvente en læringsoplevelse, hvor du får det maksimale udbytte med derfra. Her kan vi anbefale 4D. Få et overblik over, hvilke VBA kurser du kan tilmelde dig her hos https://www.4d.dk/kurser/office/vba.

 

More articles