Derfor ser en billig hjemmeside flot ud og er meget brugbar

11 november 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis du besøger et tilfældigt antal hjemmesider, tror du så selv, at du kan regne ud, hvor meget det har kostet at stille dem op, udvikle dem og få dem til at fungere?

Der vil selvfølgelig være noget betaling til at vedligeholde dem, men her ser vi mere på det engangsbeløb, som der er brugt på at fremstille hjemmesiderne.

Selvfølgelig kan der også være ekstrating med til en hjemmeside, som der har kostet lidt ekstra, hvilket kan være en webshop, et registreringssystem med videre, men lad os blot vælge at se på selve hjemmesiderne, som de fremstår.

Hvis man er kender af hjemmesider og selv arbejder med dem til dagligt, så kan man måske genkende nogle designs og således sjusse sig frem til, hvad de måske har kostet, men det er ikke så lige til for alle os andre.

Men at man netop kan tage fat i nogle “pakker” med designs og tilpasse hjemmesiderne specifikt derefter, siger også noget om, hvor lettere det er blevet at lave hjemmesider.

image

Det er sket en markant udvikling med billige hjemmesider

Det skal ikke forstås på den måde, at det er let at lave en hjemmeside selv, for det skal man udlicitere til Websitesyd.dk, hvis man skal vælge nogle kompetente mennesker, der har god forstand på at lave hjemmesider – og gerne gøre det billigt.

For hvis man ser på tidligere, da folk skulle betale kassen for hjemmesider, så handlede det også noget om, at der var få om buddet, så man kunne være bekendt at sætte priserne højere.

Nu er der kommet flere krav til hjemmesiderne i og med, at meget handle foregår der, nettet er blevet hurtigere, og man kan nemmere tilgå det, så der er også kommet mere konkurrence på markedet, hvilket har fået prisen til at dale.

Derfor skal du ikke være bange for, at en billig hjemmeside er lig med, at den fungerer dårligt.

Flere Nyheder