Bryg lækker øl i flere varianter med udstyr fra Albryg

10 juni 2020
Astrid Pedersen

editorial

Ølbrygning som hobby har vundet stort indpas i mange danske hjem. Der er en vis charme forbundet med det at kunne brygge sin egen øl hjemme i køkkenet eller i – ja, bryggerset. Det er forholdsvis nemt at komme i gang med ølbrygning, og brygudstyr til begyndere koster ikke spidsen af en jetjager.

Samtidig er ølbrygning en temmelig taknemmelig hobby. Du kan snildt have dit bryganlæg stående i et hjørne eller under et bord, hvor det kan hygge sig indtil gærings processen er tilendebragt og øllet er parat til at blive hældt på flasker. På den måde er ølbrygning en hverken plads eller tidskrævende hobby. Og du vil altid se gode resultater af din hobby i form af velsmagende øl.

Hvordan kommer jeg bedst i gang med ølbrygning?

Hvis du endnu ikke ved om ølbrygning er noget for dig kan det anbefales at du starter i det små. Du kan for eksempel investere i et begynder sæt fra Albryg. Albryg er leveringsdygtig i brygudstyr til alle typer amatør brygmestre, fra de rene novicer og til de mere garvede inden for faget. Således vil du for blot få hundrede kroner kunne anskaffe dig et begynder sæt bestående af en tredive liters gærspand, gærlås og taphane, en brygske, en kapsel påsætter og 100 kapsler samt diverse udstyr og materialer til rengøring.

Et begynder sæt til ølbrygning bruges sammen med en såkaldt Beer Kit, også kaldet en All Grain Kit, som indeholder alle de ingredienser der anvendes i forbindelse med ølbrygning – det vil sige malt, humle, byg, gær, sukker og diverse smagsstoffer, som giver øllet dets unikke karakter.

Skulle du siden hen få lyst til at brygge på et mere professionelt plan, kan du med fordel opgradere dit begynder sæt til et rigtigt bryganlæg. Du kan se det store udvalg af bryganlæg på albryg.dk

Flere Nyheder