Bedre trivsel og højere faglige standarder i privatskole på Frederiksberg

01 november 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Overvejer du at lade dit barn skifte skole fordi barnet ikke trives socialt eller fagligt på sin nuværende folkeskole? Så bør du overveje at tage et kig på en af de privatskoler som ligger nær familiens bopæl.

Høje faglige standarder på en privatskole

Selv om den danske folkeskole har ry for generelt at holde en høj kvalitet når det gælder det faglige er dette dog ikke gældende for samtlige skoler i dette regi. Oplever du således at dine lokale kommuneskoler ikke lever op til dine standarder hvad angår undervisningens kvalitet er det nærliggende i stedet at vælge en privatskole.

Privatskoler har langt bedre mulighed for at screen ansøgninger til ledige lærer stillinger, og ender således med et super kvalificeret lærer kollegium bestående af kompetente og stærke lærer kræfter. Og på den måde sikres det høje faglige niveau samt kvalitet i undervisningen.

Hvor kan mit barn gå i privatskole på Frederiksberg?

Hvis du og din familie har bopæl på Frederiksberg eller i nærheden heraf kan du med stor fordel tjekke Johannesskolen. Johannesskolen er en af de mere velrenommerede privatskoler i københavnsområdet. Hos Johannesskolen finder du udelukkende dygtige og veluddannede lærere som alle trækker på samme hammel, og som formår at skabe et udbytterigt lærings miljø for børnene.

En af Johannesskolens kerneværdier er demokratisk dannelse. Derfor går skolen meget højt op i at hjælpe børnene til at forstå demokratiets spilleregler og gøre dem til gode medborgere. Samtidig bestræber Johannesskolen sig på at danne den fuldendte ramme om børnenes sociale trivsel og højne denne i klasselokalet såvel som i skolegården.

Du kan, med andre ord, forvente et meget højt niveau når det gælder såvel social trivsel som faglige kundskaber når du vælger at tilmelde dit skolesøgende barn Johannesskolen. Hvis du ønsker yderligere information om Johannesskolen kan du læse meget mere på Johannesskolen.dk

Flere Nyheder