Bådudstyret har også noget at gøre med størrelsen på båden

15 marts 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis man er ude i en lille jolle, hvor man kun har plads til sig selv og to årer, så er det begrænset, hvor meget bådudstyr man kan tage med. Her skal det egentlig bare være nogle personlige ejendele, for det er heller ikke så langt, som man kan komme i sådan en jolle.

Så er vi jo ude i noget helt andet, når der er tale om et gigantisk krydstogtskib på flere etager med en stor kommandolinje og mange gæster.
Her ville vi nok aldrig kunne blive færdig med at liste op, hvad man skal have med ombord af bådudstyr.

Heldigvis findes der jo mange bådtyper imellem, og det er en ældre skonnert, eller man har at gøre med en moderne yacht.

Man skal nemlig sørge for at afstemme med både turen, og hvad det er for en båd, hvad man skal have med af udstyr.

bådudstyr

Få bådudstyret til at spille sammen med typen af båd

Desuden skal det jo også gerne være noget udstyr, som der passer æstetisk sammen med den bådtype, man har med at gøre.

Derfor kan man finde noget udstyr til båden, som der ser gammelt ud, så det passer til indretningen, men hvor det egentlig er topmoderne, når det kommer til stykket.

I andre tilfælde må det gerne være noget udstyr, som der ser futuristisk ud, fordi man også har at gøre med en båd, som er en af de nyeste på markedet, der er ved at vise fremtiden for både.

Atter er der jo noget udstyr, som der er essentielt, som man ikke kan undvære, mens der er andet, som man kan spørge sig selv, om der er grund til, at man tager det med på denne tur; og endelig er der det, som der er luksus at have med, men som man egentlig godt kan undvære.

Det skal man finde ud af til hver tur.

Flere Nyheder