Alternative rejser for den kræsne turist

//Alternative rejser for den kræsne turist

Alternative rejser for den kræsne turist

Skal ferien i år være noget helt særligt – og vil du egentlig gerne undgå de floder af turister, som har det med at oversvømme de populære ferie steder? Så kan du med fordel læse med her.

Bilferien – et morsomt alternativ til pakkerejsen

Holder du af selv at styre tempoet på dine rejser, kan du med fordel tage et road trip i Europa. Du kan udvælge det område, du gerne vil udforske, og så tage turen dag for dag. Eksempelvis er der masser af spændende og givende oplevelser at hente i det sydlige Europa. På rejsebloggerne.dk kan du læse mere om hvordan du tilrettelægger dit road trip på Sicilien og i det sydvestlige Italien.

Storby ferier – kultur og natteliv

Hvis du er til susende og levende metropoler med masser af atmosfære, historie og kultur, byder ikke mindst Europa på en mangfoldighed af disse. Du behøver ikke engang at opsøge turist tunge storbyer og hovedstæder så som Barcelona, Berlin, Paris, Rom eller Venedig for at få en masse spændende oplevelser.

Mange af de mindre kendte europæiske storbyer og købstæder byder på et hav af kulturelle og historiske mindesmærker og seværdigheder, blændende arkitektur og masser af barer, restauranter og andre interessante samlings punkter for såvel rejsende som for lokal befolkningen.

Vælger du for eksempel Leipzig i stedet for Berlin, kan du glæde dig over byens hædring af historien omkring anden verdenskrig. For historie interesserede er Leipzig mindst lige så interessant som de større tyske byer, idet du her kan besøge såvel Museet for Tyske Fotografier og Museum in der Runden Ecke, på hvilket beskriver historien om det hemmelige politi i Tyskland beskrives.

Er du mere til det sydspanske, kan du vælge Sevilla eller Cordoba som rejsemål frem for Barcelona og Malaga, som begge myldrer med turister i højsæsonen.

Du kan få flere tips til spændende ferier uden for de traditionelle rammer på rejsebloggerne.dk

Tjek også disse sider:

https://rejsebloggerne.dk/
https://rejse-glæde.dk/
https://nytomrejser.dk/
https://ferie-nyt.dk/
https://ferie-tips.dk/
https://RejseGnisten.dk/
https://RejseBrevet.dk/
https://TravelGuiden.dk/
https://Rejseminderne.dk/
https://OpdagelsesRejser.dk/
https://forslagtilrejser.dk/
https://ideertilrejsen.dk/

By | 2020-03-10T19:02:01+00:00 marts 10th, 2020|rejser|Kommentarer lukket til Alternative rejser for den kræsne turist

About the Author: