Afslib selv dine trægulve

14 april 2022
Lotte Hindsberg

advertorial

Har du trægulve i din bolig, eller skal du flytte ind i en, der har, skal de på et tidspunkt afslibes. Det kan du vælge at gøre i forbindelse med en indflytning eller på et senere tidspunkt. Det er markant nemmere at gøre, når boligen ikke er fuld af møbler, men det er jo ikke altid at der er tid, penge eller overskud lige på det tidspunkt. 

Du kan vælge selv at slibe gulvene eller få et professionelt afslibnings firma til at udføre opgaven. Du kan læse mere her https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-fyn/.

Ofte tror mange at der er mange penge at spare ved selv at afslibe gulvene, men medregner man tiden med og det er en tidskrævende opgave, kan det faktisk ikke betale sig og alt andet lige bliver det færdige resultat også flottere, når det er udført af erfarne personer der ikke laver andet end en der først skal til at lære det.

gulvafslibning på Fyn

Få mindst tre tilbud

Vælger du at få dine gulve afslebet er det en god ide at starte med at indhente flere tilbud. Gerne tre eller flere. Det giver dig et godt overblik over prisniveauet og det gør det nemmere at finde det bedste tilbud.

Husk det nødvendigvis ikke er det billigste, der er det bedste, da de måske ikke har tid til at udfører opgaven ordentligt. Omvendt er der selvfølgelig heller ingen grund til at betale for meget.

Det er vigtigt at tilbudene også indeholder efterbehandling af gulvene. Uanset om du vælger lak, lud eller brun sæbe. Gulvene skal have mindst tre behandlinger, før de er mættet. De skal være våde, men ikke svømme i sæbe og de skal have tid til at tørre mellem hver behandling.

Får gulvene ikke den nødvendige behandling vil gulvene opfører sig som en svamp og tiltrække skidt og snavs, som efterfølgende er svært at få af.

Flere Nyheder