Kurser i vba for selv nybegyndere

29 September 2020
Johanne Hansen

editorial

Hvis dig og din virksomhed er usikre på, hvordan tingene skal gøres og struktureres, er det en god idé at sætte sig ned og eventuelt lave en strategi for fremtiden. 

Hvilke programmer, skal der bruges, og hvordan skal vi gøre det? I dagens Danmark ano 2020, må man nok indse, at digitaliseringen ikke ligefrem har tænkt sig at forsvinde, og at det derfor er en god idé at indlejre alt data digitalt uanset præferencer. 

En god måde hvorpå du kan imødekomme digitaliseringen, er ved at være åben overfor de programmer og systemer, der nu bliver tilgængeligt online.

Papirsform er ikke holdbart

Ved at digitalisere alting og gøre alt på computeren i specifikke systemer i en virksomhed, vil virksomheden opnå en rød tråd, kontinuerlighed og ikke mindst fælles præferencer til, hvordan tingene bliver lagret. 

Selvom det for især den ældre generation, kan være svært at vende sig til brugen af computer udelukkende fremfor papirsformen, er det en god idé, at de langsomt indser vigtigheden af dette. Papirsform er nemlig ikke holdbart, kan blive væk og er ikke noget alle har adgang til. Dette vil du undgå ved at lagre alt digitalt. 

Tag hensyn til de ældre generationer 

Når det er sagt, er det selvfølgelig vigtigt, at der tages hensyn til dem, der har svært ved det. Dette kunne for eksempel være ved at benytte sig af kurser, som også ryster dine medarbejdere godt og grundigt sammen.

Et system mange virksomheder er begyndt at bruge, er vba. Vba er programmeringssproget i blandt andet Excell, og kan derfor bruges til at lave diverse formularer med mere i diverse Microsoft programmer. 

Et program som vba, er ikke noget man lærer på en time – og det gælder også den yngre generation. Overvej derfor om kurser i vba, kunne gavne dine medarbejdere og hjælpe dem på vej imod den digitalisering ingen af os i sidste ende kan løbe fra.

More articles